Die größten Meister der Esoterik
Live auf Ihrem Bildschirm!
Choose language
English Magyar Deutsch Română Русский Español český
 
 
 

Lajos Aradi

Pilis-explorer, journalist, editor, teacher at Spirit Magister University.

A 90-es évek közepén, rádiós szerkesztőként ismerkedett meg az őstörténet-kutatás legismertebb személyiségeivel, akik segítségével tovább mélyítette ez irányú tanulmányait. Ekkortól kezdve ismerkedik meg a régiek gyógyító eljárásaival, azzal az eszmerendszerrel, amely a középkor végéig meghatározó volt a Kárpát-medencében. Ahogy fogalmaz: Innen egy ugrás volt a Pilis, és az egykori királyi központ titkainak megismerése.

A kutatás mellett - amelyben jelentős szereppel bírt a terepkutatás is - folytatja újságírói, szerkesztői munkáját is, a rádiós X-változat című műsor megszüntetése után alapító főszerkesztője lesz a Táltos Ménhír folyóiratnak, majd 2002-től három éven keresztül a Dobogó Mitikus Magyar Történelem ismeretterjesztő folyóirat főszerkesztője.

A gyógyító, segítő tevékenység mellett folyamatosan tart előadásokat és tanfolyamokat az ország szinte minden pontján a Pilis titkairól, a mitikus történelmi titkokról és a szent helyek energetikájáról is. Táborokat, túrákat is szervez, amelyek keretében az érdeklődök testközelből ismerkedhetnek meg a titkokkal és az erőkkel, sőt meg is tanulhatják ezek használatát a mindennapokban. A Spirit Magister Szabadegyetem óraadó tanára a radieszteziológus képzésben.

Munkásságának összefoglalásaként előkészületben van A Pilis-rejtély című könyve, az előadásait megörökítő DVD-k pedig az ország több pontján is hozzáférhetők a könyvesboltokban és árusoknál.

 

Ähnliche Events

Secrets of the Pilis Mountain

Jetzt ansehen
2:00
 
Secrets of the Pilis Mountain - Lajos Aradi

What is the truth about Pilis, Dobogoko and the Heart Chakra?

The lecture is only avaliable in hungarian language!

» Zeig mehr
Stephan Schwartz special offer Osho the contemporary mystic Stephan Schwartz

Seien Sie dabei!

Während unserem Vortrag können Sie an der Veranstaltung teilnehmen: Fragen direkt an den Guru stellen oder Ihre Ideen mit den anderen Zuschauer teilen. Dies ist eins der größten Erlebnisse, die Sie jemals gesehen haben. Schließen Sie sich einer weltweiten Gemeinschaft von Gleichgesinnten in Echtzeit an.

EsoGuru - die größten Meister der Esoterik LIVE!

Wir bringen Sie zu den einflussreichsten Persönlichkeiten der Esoterik und der Spiritualität, LIVE und auf Ihren Bildschirm. Persönlichkeiten wie Drunvalo Melchizedek, Stacey DeMarco, Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj, sind nur einige der großen Persönlichkeiten welche vor kurzem live auf unserer Webseite zu sehen waren. Egal wo Sie sich befinden auf diesem Planeten - Sie können an allen Programmen teilnehmen!

Seien sie stets bestens informiert!

Informieren sie mich über neue Veranstaltungen